EN NORDISK DIGITAL
Webbdesign webBYRÅ

Webbdesign – Hej, behöver du hjälp med din hemsida eller behöver du en helt ny sådan? Då har ni kommit rätt för vi på Midgard Digital drivs av passion för webbdesign och SEO

Vi tillhandahåller en exceptionell service med en beprövad metod som genererar i goda resultat. 

Kom Igång

Webbdesign

Webbdesign – Det är otroligt viktigt att ha en pålitlig webbplats som uppfyller dina mål och därför är det viktigt att anlita en webbdesignbyrå som kan hjälpa dig uppnå detta. Vårt webbdesignföretag kan hjälpa dig att etablera den onlinenärvaro som ditt varumärke förtjänar.

Vi vill se till att ditt signaturutseende blir oförglömligt, ett som verkligen fångar uppmärksamheten hos din publik och de som kanske inte är din ideala publik… Ännu. Vi älskar det vi gör här på Midgard Digital!

Vad är webbdesign?

Webbdesign är processen att designa webbplatser som visas på internet. Det hänvisar vanligtvis till användarupplevelseaspekter snarare än mjukvaruutveckling och har sedan 2010 fokuserat mer på mobila webbläsare i motsats till stationära datorer. Anledningen till det är att mobila enheter har blivit vanligare bland besökarna.

Om du vill att ditt företag ska trivas i det digitala marknadsföringslandskapet behöver du hjälp av en webbdesigntjänst som våran för att skapa den visuella känslan, layouten och flödet av sidor på din webbplats. Inom webbdesign anses grafisk design, typsnitt, avstånd, former och färger alla ge den bästa användarupplevelsen

Midgard Digital garanterar att din webbplats investering i dess design inte kommer att gå till spillo. Du kommer att ha en webbplats för ditt företag som hjälper dig att uppnå dessa marknadsföringsmål:

 • Led mer trafik från din målgrupp till din webbplats
 • Minska din webbplats avvisningsfrekvens
 • Öka din omvandlingsfrekvens
 • Öka antalet e-postprenumeranter
 • Öka ditt varumärke och sociala omnämnanden
 • Förbättra din SEO
 • Öka varumärkesmedvetenheten
 • Öka din försäljning
 • Öka kundvärdet

Vad är responsiv webbdesign?

Responsiv webbdesign fokuserar på att designa din webbplats för att svara och anpassa sig till skärmstorleken på enheten där dina användare ser din webbplats. Den ser till att din webbplats kommer att utformas för att anpassa sig till dynamiska förändringar, beroende på skärmstorleken och orienteringen på enheten som används.

Det här är komponenterna i en responsiv webbdesign som gör att en webbplats anpassar sig för att automatiskt passa vilken skärm som helst:

 • Mediefrågan
 • Webbläsaren
 • Det responsiva webbgränssnittet

Ett av sätten vi skapar en responsiv webbdesign åt dig är genom att bygga en webbplats som är responsiv för mobiler, pads och webbplatser. Vi kan skapa en grundläggande webbplats med förbättrade funktioner som fungerar i en mängd olika webbläsare.

Vi förstår hur viktigt det är att din webbplats är lättillgänglig och tillgänglig för alla användare som tittar på den på en mobil enhet.

Detta kommer direkt att påverka framgången för din marknadsföringsstrategi eftersom nästan alla potentiella kunder nuförtiden använder mobilteknik för att leta efter produkter och/eller tjänster de behöver och vill ha.

Responsiva webbdesigntjänster

Den moderna konsumenten har inte tid för ett inkonsekvent webbdesignföretag. De vill att webbplatser ska laddas snabbt, är säkra och kan interagera sömlöst med sin enhet. Det enklaste sättet att förlora en webbplatsbesökare till tävlingen är att erbjuda dem undermåliga upplevelser. Vi låter dig inte tappa kunder. Våra WordPress webbdesigntjänster hjälper till att förvandla din webbplats till en pålitlig resurs och e-handelsbutik för potentiella kunder.

Gå inte miste om 85 % av försäljningen bara för att din webbplats inte är uppdaterad, den inte är tillräckligt snabb eller inte ser ut som du vill. Vi har dig täckt!

Om du är intresserad av andra tjänster vi erbjuder, tveka inte att höra av dig.

Vad är syftet med responsiv webbdesign?

Googles algoritm överväger nu hur en webbplats är designad för att ses på flera plattformar och enheter. Det gör att webbplatser med responsiv webbdesign har större chans att rankas högre än tidigare.

Därför, ju bättre din RWD (responsiv webbdesign) är, desto mer sannolikt kommer du att vara på toppen av sökningen, vilket ger dig en möjlighet att få mer trafik från en bredare publik och nå dina potentiella kunder.

Det enda syftet med att vi ser till att vi designar din webbplats för att vara responsiv är att stödja dina affärs- och marknadsföringsmål, vilket kan inkludera:

 • Öka din synlighet online
 • Förbättra behållande av tittarna som kommer att leda till en ökad konverteringsfrekvens
 • Förbättra din SEO för att få din webbplats till den första sidan med sökmotorresultatsidor
 • Ge den bästa användarupplevelsen för dina kunder
 • Stöd dina digitala marknadsföringsstrategier

Vi kommer att utrusta din webbplats med responsiv webbdesign för att snabba upp din onlineframgång. Vårt team kommer att arbeta med dig för att designa en webbplats som passar dina affärs- och marknadsföringsmål.

Varför är webbdesign viktigt

Webbdesign kan hjälpa ditt varumärke att framgångsrikt konkurrera digitalt. Vår kreativa webbdesign kommer att få ditt varumärke att sticka ut från dina konkurrenter och ge dina användare en engagerande och unik upplevelse som får dem att stanna och vara lojala mot ditt varumärke.

Vi designar webbplatser av hög kvalitet som omvandlar dina besökare till betalande kunder. Vi vill gärna arbeta med dig för att planera och designa din befintliga eller nya webbplats. Kontakta oss idag för att komma igång!

Din mockup av din nya webbplats

Gratis anpassad mockup

Vi är så övertygade om att du kommer att älska vår nya design för din webbplats att vi kommer att designa en gratis Webbdesign mockup av din nya webbplats innan du signerar eller betalar något. Om du gillar designen kan vi sedan gå vidare i samarbetet. Om inte, finns det inga hårda känslor och inga ytterligare skyldigheter.

Fortsätt läsa för att ta reda på exakt hur det fungerar.

Kontaktformulär

Processen startar när du fyller i vårt kontaktformulär längst ner på denna sida. Du kommer att få ett svar via e-post inom 1 arbetsdag med en begäran om att vi ska boka ett samtal för att veta mer om dina behov. Vi behöver ha ett kort telefonsamtal för att få en uppfattning om ditt projekts omfattning för att kunna ge dig en korrekt offert.

Telefonsamtal

Vårt första samtal kommer att ta 15-30 minuter. Vi kommer att ställa en rad frågor till dig för att bestämma dina mål för webbplatsen, viktiga funktionella krav du har, din tidslinje och andra viktiga överväganden som kommer att påverka projektets omfattning.

100% Anpassat Webbdesign Förslag

Inom 2-3 arbetsdagar kommer vi att maila dig ett förslag på projektet. Detta kommer att innehålla en detaljerad lista över alla tjänster och funktioner som tillhandahålls samt en tidslinje för projektet och en offert för projektkostnaden.

Om förslagets omfattning och budget fungerar för dig*, så kan vi gå vidare med erbjudandet Gratis Mockup. Vid det här laget har inget undertecknats och inga pengar har bytt händer.

(*Vi erbjuder endast en gratis mockup till kvalificerade potentiella kunder.)

Frågeformulär

Vi kommer att skicka dig ett detaljerat frågeformulär för att få en känsla av visionen du har för den nya webbsidans design.

Detta kommer att innehålla länkar till andra webbplatser som du gillar utseendet och känslan på, samt typsnitt, färger och andra visuella element som du vill inkludera.

Gratis Webbdesign Mockup

Du kommer att få din gratis anpassade mockup inom 3-4 arbetsdagar efter att du fyllt i webbplatsenkäten. Detta inkluderar vanligtvis flera olika mockup-designer från olika designers.

Detta inkluderar också en anpassad färgpalett och typografiblad för varje mockup. Denna mockup är bara ett preliminärt utkast och skulle vi arbeta tillsammans kommer du att ha stora möjligheter att revidera designen tills den blir precis som du vill ha den.

100% Anpassat Webbdesign Kontrakt

Om du gillar modellen och vill gå vidare i samarbetet kommer vi att skriva på ett kontrakt med samma villkor som beskrivs i förslaget.

Inga hårda känslor

Om mockuperna inte var riktigt vad du letade efter, så finns det ingen skyldighet och inga svåra känslor. Du är skyldig oss ingenting och har fått en bättre känsla för vad du letar efter på en webbplats.

Det enda förbehållet är att du inte skulle ha någon laglig rätt till mockup designen vi gjorde och inte skulle kunna använda den för din webbplats utan full kompensation.

Gratis Anpassad Mockup

AV DIN NYA WEBBPLATS LEVERERAD INOM 7 DAGAR! UTAN KOSTNAD ELLER FRAMTIDA FÖRPLIKTELSER!

Mockup Frågor

Här är några av våra vanligast besvarade frågor och svar när det kommer till våra mockups.

Ingen fångst! Vi vet att det är en stor dålig värld där ute med alla olika typer av företag med olika nivåer av integritet. Vi är här för att förtjäna ditt förtroende och din verksamhet. Vi tror på vårt arbete och vi tror på att du bedömer oss rättvist.

Webbdesign Priser

Bronze
Information om Webbplatspaket

Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

45 000 kr

Bronze Package

Till Exempel:

3 Webbsidor 28000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
5 Webbsidor 30000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
10 Webbsidor 35000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)

SilverBästa valet
Information om webbplatspaket

Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

75 000 kr

Silver Package

Till Exempel:

3 Webbsidor 48000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
5 Webbsidor 50000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
10 Webbsidor 55000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)

Gold
Information om webbplatspaket

Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

105 000 kr

Gold Package

Till Exempel:

3 Webbsidor 78000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
5 Webbsidor 80000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
10 Webbsidor 85000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)

Webbdesign

Frågor & Svar

Det finns inte ett enda svar på denna fråga. En webbdesign offereras utifrån varje enskilt projekts behov. Varje webbplats är unik och kräver olika komponenter; vi designar och utvecklar anpassade webbplatser specifikt för ditt företag. Vi kommer att ställa många frågor, bedöma dina behov och ge dig en prisuppgift baserad på den bedömningen. Vårt minsta paket börjar på 25000 kr. Kontakta oss på Hans@midgarddigital.se för att påbörja offertprocessen!

Hör av dig

Kontakta OSS

Plats:

Sverige

Telefonnummer:

076-840 96 74

Email:

Hans@midgarddigital.se