Webbdesign stockholm
Nordens webbyrå

Webbdesign Stockholm – Hej, behöver du hjälp med din hemsida eller behöver du en helt ny sådan? Då har ni kommit rätt för vi på Midgard Digital drivs av passion för webbdesign och SEO

Vi tillhandahåller en exceptionell service med en beprövad metod som genererar i goda resultat. 

Kom Igång

Webbdesign sTOCKHOLM

Webbdesign Stockholm – Det är otroligt viktigt att ha en pålitlig webbplats som uppfyller dina mål och därför är det viktigt att anlita en webbdesignbyrå som kan hjälpa dig uppnå detta. Vårt webbdesignföretag kan hjälpa dig att etablera den onlinenärvaro som ditt varumärke förtjänar.

Vi vill se till att ditt signaturutseende blir oförglömligt, ett som verkligen fångar uppmärksamheten hos din publik och de som kanske inte är din ideala publik… Ännu. Vi älskar det vi gör här på Midgard Digital!

Vad är webbdesign I STOCKHOLM?

Webbdesign Stockholm är processen att designa webbplatser som visas på internet. Det hänvisar vanligtvis till användarupplevelseaspekter snarare än mjukvaruutveckling och har sedan 2010 fokuserat mer på mobila webbläsare i motsats till stationära datorer. Anledningen till det är att mobila enheter har blivit vanligare bland besökarna.

Om du vill att ditt företag ska trivas i det digitala marknadsföringslandskapet behöver du hjälp av en webbdesigntjänst som våran för att skapa den visuella känslan, layouten och flödet av sidor på din webbplats. Inom webbdesign Stockholm anses grafisk design, typsnitt, avstånd, former och färger alla ge den bästa användarupplevelsen

Midgard Digital garanterar att din webbplats investering i dess design inte kommer att gå till spillo. Du kommer att ha en webbplats för ditt företag som hjälper dig att uppnå dessa marknadsföringsmål:

 • Led mer trafik från din målgrupp till din webbplats
 • Minska din webbplats avvisningsfrekvens
 • Öka din omvandlingsfrekvens
 • Öka antalet e-postprenumeranter
 • Öka ditt varumärke och sociala omnämnanden
 • Förbättra din SEO
 • Öka varumärkesmedvetenheten
 • Öka din försäljning
 • Öka kundvärdet

Vad är responsiv webbdesign Stockholm?

Responsiv webbdesign Stockholm fokuserar på att designa din webbplats för att svara och anpassa sig till skärmstorleken på enheten där dina användare ser din webbplats. Den ser till att din webbplats kommer att utformas för att anpassa sig till dynamiska förändringar, beroende på skärmstorleken och orienteringen på enheten som används.

Det här är komponenterna i en responsiv webbdesign i Stockholm gör att en webbplats anpassar sig för att automatiskt passa vilken skärm som helst:

 • Mediefrågan
 • Webbläsaren
 • Det responsiva webbgränssnittet

Ett av sätten vi skapar en responsiv webbdesign Stockholm åt dig är genom att bygga en webbplats som är responsiv för mobiler, pads och webbplatser. Vi kan skapa en grundläggande webbplats med förbättrade funktioner som fungerar i en mängd olika webbläsare.

Vi förstår hur viktigt det är att din webbplats är lättillgänglig och tillgänglig för alla användare som tittar på den på en mobil enhet.

Detta kommer direkt att påverka framgången för din marknadsföringsstrategi eftersom nästan alla potentiella kunder nuförtiden använder mobilteknik för att leta efter produkter och/eller tjänster de behöver och vill ha.

Responsiva webbdesigntjänster i Stockholm

Den moderna konsumenten har inte tid för ett inkonsekvent webbdesignföretag. De vill att webbplatser ska laddas snabbt, är säkra och kan interagera sömlöst med sin enhet. Det enklaste sättet att förlora en webbplatsbesökare till tävlingen är att erbjuda dem undermåliga upplevelser. Vi låter dig inte tappa kunder. Våra WordPress webbdesigntjänster hjälper till att förvandla din webbplats till en pålitlig resurs och e-handelsbutik för potentiella kunder.

Gå inte miste om 85 % av försäljningen bara för att din webbplats inte är uppdaterad, den inte är tillräckligt snabb eller inte ser ut som du vill. Vi har dig täckt!

Om du är intresserad av andra tjänster vi erbjuder, tveka inte att höra av dig.

Vad är syftet med responsiv webbdesign Stockholm?

Googles algoritm överväger nu hur en webbplats är designad för att ses på flera plattformar och enheter. Det gör att webbplatser med responsiv webbdesign har större chans att rankas högre än tidigare.

Därför, ju bättre din RWD (responsiv webbdesign) är, desto mer sannolikt kommer du att vara på toppen av sökningen, vilket ger dig en möjlighet att få mer trafik från en bredare publik och nå dina potentiella kunder.

Det enda syftet med att vi ser till att vi designar din webbplats för att vara responsiv är att stödja dina affärs- och marknadsföringsmål, vilket kan inkludera:

 • Öka din synlighet online
 • Förbättra behållande av tittarna som kommer att leda till en ökad konverteringsfrekvens
 • Förbättra din SEO för att få din webbplats till den första sidan med sökmotorresultatsidor
 • Ge den bästa användarupplevelsen för dina kunder
 • Stöd dina digitala marknadsföringsstrategier

Vi kommer att utrusta din webbplats med responsiv webbdesign för att snabba upp din onlineframgång. Vårt team kommer att arbeta med dig för att designa en webbplats som passar dina affärs- och marknadsföringsmål.

Varför är webbdesign viktigt i Stockholm

Webbdesign kan hjälpa ditt varumärke att framgångsrikt konkurrera digitalt. Vår kreativa webbdesign kommer att få ditt varumärke att sticka ut från dina konkurrenter och ge dina användare en engagerande och unik upplevelse som får dem att stanna och vara lojala mot ditt varumärke.

Vi designar webbplatser av hög kvalitet som omvandlar dina besökare till betalande kunder. Vi vill gärna arbeta med dig för att planera och designa din befintliga eller nya webbplats. Kontakta oss idag för att komma igång!

Din mockup av din nya webbplats

Gratis anpassad mockup

Vi är så övertygade om att du kommer att älska vår nya design för din webbplats att vi kommer att designa en gratis Webbdesign mockup av din nya webbplats innan du signerar eller betalar något. Om du gillar designen kan vi sedan gå vidare i samarbetet. Om inte, finns det inga hårda känslor och inga ytterligare skyldigheter.

Fortsätt läsa för att ta reda på exakt hur det fungerar.

Kontaktformulär

Processen startar när du fyller i vårt kontaktformulär längst ner på denna sida. Du kommer att få ett svar via e-post inom 1 arbetsdag med en begäran om att vi ska boka ett samtal för att veta mer om dina behov. Vi behöver ha ett kort telefonsamtal för att få en uppfattning om ditt projekts omfattning för att kunna ge dig en korrekt offert.

Telefonsamtal

Vårt första samtal kommer att ta 15-30 minuter. Vi kommer att ställa en rad frågor till dig för att bestämma dina mål för webbplatsen, viktiga funktionella krav du har, din tidslinje och andra viktiga överväganden som kommer att påverka projektets omfattning.

100% Anpassat Webbdesign Förslag

Inom 2-3 arbetsdagar kommer vi att maila dig ett förslag på projektet. Detta kommer att innehålla en detaljerad lista över alla tjänster och funktioner som tillhandahålls samt en tidslinje för projektet och en offert för projektkostnaden.

Om förslagets omfattning och budget fungerar för dig*, så kan vi gå vidare med erbjudandet Gratis Mockup. Vid det här laget har inget undertecknats och inga pengar har bytt händer.

(*Vi erbjuder endast en gratis mockup till kvalificerade potentiella kunder.)

Frågeformulär

Vi kommer att skicka dig ett detaljerat frågeformulär för att få en känsla av visionen du har för den nya webbsidans design.

Detta kommer att innehålla länkar till andra webbplatser som du gillar utseendet och känslan på, samt typsnitt, färger och andra visuella element som du vill inkludera.

Gratis Webbdesign Mockup

Du kommer att få din gratis anpassade mockup inom 3-4 arbetsdagar efter att du fyllt i webbplatsenkäten. Detta inkluderar vanligtvis flera olika mockup-designer från olika designers.

Detta inkluderar också en anpassad färgpalett och typografiblad för varje mockup. Denna mockup är bara ett preliminärt utkast och skulle vi arbeta tillsammans kommer du att ha stora möjligheter att revidera designen tills den blir precis som du vill ha den.

100% Anpassat Webbdesign Kontrakt

Om du gillar modellen och vill gå vidare i samarbetet kommer vi att skriva på ett kontrakt med samma villkor som beskrivs i förslaget.

Inga hårda känslor

Om mockuperna inte var riktigt vad du letade efter, så finns det ingen skyldighet och inga svåra känslor. Du är skyldig oss ingenting och har fått en bättre känsla för vad du letar efter på en webbplats.

Det enda förbehållet är att du inte skulle ha någon laglig rätt till mockup designen vi gjorde och inte skulle kunna använda den för din webbplats utan full kompensation.

Gratis Anpassad Mockup

AV DIN NYA WEBBPLATS LEVERERAD INOM 7 DAGAR! UTAN KOSTNAD ELLER FRAMTIDA FÖRPLIKTELSER!

Mockup Frågor

Här är några av våra vanligast besvarade frågor och svar när det kommer till våra mockups.

Ingen fångst! Vi vet att det är en stor dålig värld där ute med alla olika typer av företag med olika nivåer av integritet. Vi är här för att förtjäna ditt förtroende och din verksamhet. Vi tror på vårt arbete och vi tror på att du bedömer oss rättvist.

Gratismodellen är endast tillgänglig för kvalificerade projekt.

För att kvalificera din budget och omfattning måste du vara i linje med vår prissättning och kapacitet.

Om ditt projektomfattning eller budget inte passar är gratismodellen inte tillgänglig.

Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till erbjudandet om gratis mockup till alla projekt vi känner att vi inte passar in i.

Modellen är en bild av din nya hemsidas hemsida. Vanligtvis kommer du att få flera olika mockups från olika designers.

Mockuperna du får är inte på något sätt den slutliga versionen av din webbplats. Du kommer att ha många möjligheter att gå fram och tillbaka med designen för att få den precis som du vill.

Med det sagt, om du hatar mockup-designen så är vi förmodligen inte rätt passform för dina behov.

Beroende på projektets omfattning kommer du att få webbplatsförslaget inom 1-3 arbetsdagar efter vår första utlysning.

Vårt frågeformulär är tänkt att vara heltäckande men inte överväldigande. Det är 5 sidor långt och du kommer att kunna spara dina framsteg och fortsätta arbeta med frågeformuläret under flera sessioner.

Webb-enkäten täcker din företagsinformation, vad som gör din tjänst eller produkt unik, samt information om de kunder du servar och deras behov.

Frågeformuläret täcker även dina preferenser vad gäller typsnitt, färger och andra webbplatser du gillar utseendet och känslan på. Samt alla ytterligare design- eller innehållssäkerheter du kan tillhandahålla som hjälper till med processen.

När det kommer till design kan våra kunder variera från att ha en väldigt specifik vision vi hjälper till att förverkliga, till att inte ha en aning om vad de vill ha och att lita på att vi kommer med designkoncepten. Och allt däremellan.

Den kostnadsfria mockupen kommer verkligen utan förpliktelser eller villkor. Om mockupen inte är vad du letade efter finns det verkligen inga svåra känslor.

Webbdesign Priser

Bronze
Information om Webbplatspaket

Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

45 000 kr

Bronze Package

Till Exempel:

3 Webbsidor 28000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
5 Webbsidor 30000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
10 Webbsidor 35000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)

SilverBästa valet
Information om webbplatspaket

Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

75 000 kr

Silver Package

Till Exempel:

3 Webbsidor 48000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
5 Webbsidor 50000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
10 Webbsidor 55000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)

Gold
Information om webbplatspaket

Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

105 000 kr

Gold Package

Till Exempel:

3 Webbsidor 78000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
5 Webbsidor 80000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)
10 Webbsidor 85000 kr
(1000 kr per ytterligare webbsida)

Webbdesign Stockholm

Frågor & Svar

Det finns inte ett enda svar på denna fråga. En webbdesign offereras utifrån varje enskilt projekts behov. Varje webbplats är unik och kräver olika komponenter; vi designar och utvecklar anpassade webbplatser specifikt för ditt företag. Vi kommer att ställa många frågor, bedöma dina behov och ge dig en prisuppgift baserad på den bedömningen. Vårt minsta paket börjar på 25000 kr. Kontakta oss på Hans@midgarddigital.se för att påbörja offertprocessen!

Vår standardtidsplan är 3-6 veckor för att slutföra en webbplats, men detta beror på projektet eftersom storleken och takten för alla projekt bestäms av varje kund. Hur mycket input du kan ge under de inledande stadierna, din feedback, hur snart innehållet tillhandahålls – allt detta påverkar färdigställandets hastighet. Funktionaliteten och ändringarna som krävs kommer också att spela en roll i din tidslinje.

Nej! Vi arbetar med kunder över hela Sverige och kan kommunicera via e-post, schemalagda samtal och Zoom-möten.

ja! Vi älskar när våra kunder tar kontroll över sin webbplats och lär sig att hantera innehållet på sin egen webbplats. Du kommer att ha full tillgång till backend av din nya WordPress-webbplats vid migreringen för att göra enkla textuppdateringar, fotoändringar, nya produkter och prissättning kan enkelt ändras på egen hand. Vi rekommenderar dock en professionell (utvecklare) för att slutföra mer komplexa ändringar och underhåll såsom pluginuppdateringar, design- eller strukturändringar och komplexa funktionalitetskrav. Vi tillhandahåller Handledningar och för varje timme när din webbplats är klar för 1200 kr per timme om du är intresserad av att lära dig hur du navigerar genom backend för att göra mindre uppdateringar självständigt.

Vi kan hjälpa till att underhålla din webbplats, eller så kan du göra det själv med de mindre ändringarna. Valet är 100% upp till dig. Vi tillhandahåller löpande support till många av våra kunder men det är inte obligatoriskt och du kommer inte att debiteras någon månadsavgift. Du kan kontakta oss eftersom du behöver uppdateringar av din webbplats och vi kommer att ge en offert per timme baserat på dina önskemål.

Nej, du kommer att ansvara för webbhotell och domän. Detta kommer att säkerställa att du har full åtkomst till din webbplats vid migreringen. Vi kan dock rekommendera värdpaket till dig (SiteGround, One och Bluehost) och vi kommer att slutföra migreringen till ditt nya värd, inklusive prissättningen för vårt webbdesignpaket.

Absolut! Att ha en mobilanpassad hemsida är viktigare än någonsin! Vi arbetar hårt för att säkerställa att din webbplats är responsiv på moderna enheter och webbläsare.

Mycket! Din input och feedback är avgörande för denna webbdesign- och utvecklingsprocess. Vi börjar med många frågor om dina behov, dina önskemål och dina önskemål och arbetar med dig för att utveckla precis rätt utseende och funktionalitet. Vi ber dig också att tillhandahålla exempelwebbplatser innan vi påbörjar ditt projekt. Kom ihåg att detta är din webbplats och vi behöver din hjälp och vägledning för din slutliga vision. Vi är ett team och ser fram emot att höra dina idéer.

Vi kräver att du tillhandahåller allt textinnehåll för din webbplats. Du är experten på ditt företag, så det är alltid bäst om det kommer från dig. Om du behöver hjälp har vi en copywriter i vårt team som kan hjälpa till att städa eller skriva originalinnehåll åt dig till en extra kostnad på 1200 kr per timme.

ja! WordPress är det bästa innehållshanteringssystemet som driver mer än 42 % av världens breda webb. Dess enorma marknadsandel beror på dess flexibilitet och användarvänlighet. Från minimala, informativa mallwebbplatser som är raka – till en mer anpassad webbplats med specifik funktionalitet för att uppnå dina webbplatsmål, vi har arbetat på alla typer av webbplatser och arbetat med otaliga branscher, alla på WP.

Vi är bara ett mejl bort! Vi är här för att hjälpa dig så mycket eller så lite du behöver, och vi kommer att vara tillgängliga även efter lanseringen av din nya webbplats. Vårt team är stolta över att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra kunder och vi ser fram emot möjligheten att arbeta med dina framtida projekt eller utöka din webbplats ytterligare.

Nej, byggandet av din webbplats inkluderar inte månatlig SEO. Alla objekt som vi lägger till på din webbplats inklusive text, foton och video kan ses av Google. Vi tillhandahåller dock förstklassiga månatliga SEO-tjänster med vårt team av specialister som är redo att hjälpa till med dina SEO-behov! Du kan lära dig mer om våra sökmotoroptimeringstjänster här.

ja! vi arbetar med alla typer av företag – nya, små, för stora företag. Vi är glada över att arbeta och vägleda nya företag som brinner för att ta sina första steg till en onlinenärvaro och få sin vision att bli verklighet.

Vid behov hjälper vi dig att hitta gratis stockbilder från webbplatser som Pixels och Unsplash, eller Shutterstock (dock så kostar shutterstock bilder extra). Din hjälp och vägledning kommer att krävas för att hitta de perfekta bilderna, fotografierna, grafiken och vektorerna för din webbplats och ditt varumärke.

Efter överenskommelse med den presenterade offerten accepterar vi debet, Visa, MasterCard, Amex, check, postanvisning, kontanter och EMT.

Ett skräddarsytt webbdesignföretag planerar och utvecklar webbplatser skräddarsydda efter kundens unika krav, för att skapa en digital närvaro för varumärken, med målet att öka medvetenheten, engagera besökare och generera leads eller försäljning.

 • En personlig strategi som hjälper dig att nå dina mål
 • On-brand meddelanden för att effektivt kommunicera ditt företags unika värdeerbjudande
 • Wireframing för att visa layouten och funktionerna på målsidor
 • UX och UI design
 • Frontend och backend utveckling
 • Kvalitetssäkring
 • Vissa anpassade webbdesignföretag erbjuder också marknadsföringstjänster för att locka kvalificerade besökare

För anpassade webbplatser baseras kostnaden på hur mycket tid och experter som behövs för att slutföra projektet. Din potentiella partner bör ge dig en tydlig uppskattning i förväg om den slutliga kostnaden för ditt webbdesignprojekt.

 1. Kan du visa mig några projekt som du har arbetat med i min bransch eller de med liknande utmaningar?
 2. Vilka är teammedlemmarna som kommer att arbeta med mitt projekt och vilka är deras kvalifikationer?
 3. Vad är din process eller metod för att designa och bygga en anpassad webbplats
 4. Vilka är dina timpriser och hur många timmar kommer du att investera i mitt projekt?
 5. Du bör intervjua personen som kommer att leda ditt projekt och fråga dem hur ofta de kommer att uppdatera dig och kommunicera med dig?

När du samarbetar med ett anpassat webbdesignföretag bör du förvänta dig följande:

 1. Byrån bör ta ett proaktivt ledarskap för projektet.
 2. Byrån bör tillhandahålla interna experter inom sitt område, inte bara för att genomföra dina idéer, utan också ge nya idéer, feedback och förslag.
 3. Byrån bör ta ett strategiskt tillvägagångssätt och se till att planerings- och strategifaserna är korrekt skisserade och genomförs av hela teamet.
 4. Byrån bör tillhandahålla marknadsföringsinsikter, analyser och rekommendationer baserat på en omfattande utvärdering av kundens verksamhet och aktuella marknadsföringsinsatser.
 5. Byrån ska leverera på förväntningar och leveranser, men också se till att arbetet genererar mätbara resultat som kommer att uppnå dina mål och driva din verksamhet framåt.
 6. Byrån bör vara transparent. Det inkluderar regelbunden kommunikation och rapportering, detaljerad tidsspårning och strömlinjeformat utförande.

Cirka 380 nya webbplatser går live varje minut och 90 % av besökarna studsar på grund av dålig design. Det innebär hård konkurrens för företagen. En webbdesignbyrå bör fokusera på att skapa enastående webbplatser som fångar användarnas uppmärksamhet.

Webbdesignbyråer bör tillhandahålla design och utveckling av din webbplats, e-handelsbutik online eller anpassad digital plattform. Det kan vara en onlineportfölj, en enkel webbnärvaro för att visa upp dina tjänster eller en komplett e-handelslösning med tusentals produktsidor och olika funktioner. Oavsett vilket behöver varje företag som vill växa online en partner som kommer att ge expertutlåtanden för att hjälpa dem att bygga sin webbplats och förbättra sina affärsresultat.

Tecken på att du bör överväga att anlita ett anpassat webbdesignföretag inkluderar:

 • Du behöver en anpassad webbplats med specifika behov eller varumärkeskrav
 • Du behöver komplexa integrationer för trafik eller säkerhet
 • Din webbplats är föråldrad och behöver en unik, modern design
 • Du släpar efter dina konkurrenter
 • Du når inte dina förväntade mål
 • Du når inte din målgrupp
 • Du behöver hjälp med din webbplats men vet inte var du ska börja

Kontakta oss via e-post på Hans@midgarddigital.se med dina webbplatsdetaljer (pågående eller nytt projekt), siduppdelning och eventuella exempelwebbplatser att referera till. Efter granskning kommer vi att ge en uppskattning för ditt projekt eller boka ett samtal för att diskutera vidare.

Hör av dig

Kontakta OSS

Plats:

Sverige

Telefonnummer:

076-840 96 74

Email:

Hans@midgarddigital.se

BOKA ETT SAMTAL

Välj Service: *
Välj Kontakt Person *
Välj Datum och tid *
Bekräftelse *
Total: $
0.00