FAS 1

Upptäckt

Projekt omfattnings samtal

Vi definierar omfattningen av ditt projekt. Detta inkluderar antalet sidor och sidmallar för webbplatsen tillsammans med andra specialfunktioner som krävs för webbplatsen. Detta kan inkludera API-integration med tjänster från tredje part som Salesforce eller Marketo.

Webbplats förslag

När vi väl har fått en klar förståelse för projektets omfattning skickar vi dig ett detaljerat förslag som beskriver exakt vad du får om vi skulle arbeta tillsammans. Detta inkluderar budget, tidslinje, antal sidor, sidmallar, designrevisioner etc. Allt som kommer att ingå i projektet kommer att beskrivas i förslaget.

Webbplats undersökning

Om förslaget fungerar för dig behöver du inte underteckna eller betala någonting ännu men vi är glada att arbeta med dig precis som du var vår klient. Vi skickar en detaljerad undersökning om din webbplats som kommer att innehålla information om ditt företag. Är det någon sida som du gillar utseendet på kan vi inkludera det i undersökningen.

Mockup-leverans

Om du håller med vårat webbplats förslag och vill gå vidare för att se om du gillar våra mockups, så är detta ett perfekt första steg för dig som vill ha en ny webbplats till ditt företag. Vi kommer att leverera 3 Anpassade mockups till dig inom 7 hela arbetsdagar, mockupsen är skräddarsydda efter ditt företag och bransch för att visa hur din framtida hemsida kan se ut. 

Mockup Recension

Om du gillar vårt förslag vill gå vidare kommer vi att göra det enligt villkoren i vårt förslag och därefter gå till nästa steg i processen är att vi kommer ha en djupdykning om dina mål. Om du inte gillar vårt förslag som vi gav i form av en mockup. Så finns det inga hårda känslor mellan oss och därmed inga andra skyldigheter.

Djupdykning Om Dina Mål

Vårt projekt börjar med ett kickoff-möte på webbplatsen. Under detta möte kommer vi att fastställa dina mål för projektet, identifiera de unika användare som kommer till webbplatsen och fastställa de aktuella och önskade trafikkällorna som leder besökare till webbplatsen. Vi kommer sedan att gå igenom hela vår design- och utvecklingsprocess och tilldela nästa steg hemuppgifter för alla.

Redogörelse för arbetet (SOW)

En redogörelse av arbetet eller en så kallad SOW, beskriver vad vi som byrå är ansvariga för och vad du som klient är ansvarig för. Du som klient är ansvarig för att ge oss webbdesigners det innehåll som ni vill ha på sidan. Det kan vara: (1) Din Text som skall vara med på webbplatsen. (2) Videos som du vill använda på webbplatsen. (3) Ditt varumärke. (4) Färger som representerar ditt varumärke. (5) Hur många sidor som du behöver för din hemsida etc.

Webbplats utvecklingskontrakt

Om du är redo för att arbeta med oss så kommer du få ett kontrakt som du skall skriva under, där vi bland annat tar upp vad vi är ansvariga till och vad som du som klient är ansvarig för. Där vi gör själva arbetet men det är du som klient som förser oss med innehållet, samt direktiv för hur du vill att din hemsida skall se ut och vad du behöver för funktioner med mera. P.S Vi kommer ej påbörja arbetet förens kontraktet är underskrivet.

Ej återbetalningsbar 50 % deposition.

Efter att kontraktet har skrivits under, ska en Ej återbetalningsbar insättning på 50 % genomföras innan vi påbörjar projektet. Denna betalning går ej att dra tillbaka och man ingen möjlighet att ångra sig. Anledning bakom detta beslut är att man inte ska kunna ändra sig mitt i processen av skapandet av hemsidobyggandet, då vi har lagt ner tid och energi på denna webbplats. P.S Vi kommer ej påbörja arbetet förens depositionen är inne på vårt bankkonto.

FAS 2

Innehåll

Sitemap

Vi kommer att arbeta med dig för att strukturera innehållsarkitekturen på webbplatsen som vanligtvis kallas webbplatskartan. Vi kommer först att identifiera vilka de viktigaste besökartyperna är och se till att allt innehåll är intuitivt tillgängligt för alla besökares användartyper. Vi kommer också att dyka in i din nuvarande analysdata för att se hur nuvarande besökare interagerar med ditt innehåll.

Innehåll

Det är kundens ansvar att faktiskt förse oss med textinnehållet. Om detta är något du behöver hjälp med kan vi hänvisa dig till några mycket betrodda författare som kan hjälpa dig med dina behov av att skriva innehåll. Vi har en filosofi som går ut på att vi behöver ungefär 80 % av det innehåll som du önskar att ha med innan vi påbörjar arbetet.

Bilder

Det finns några alternativ när det gäller bilder. Om du har befintliga bilder som vi kan arbeta med använder vi dem gärna. Eller så kan vi hjälpa till att källa och samla bilder för ditt godkännande. Om vi använder lagerbilder kan vi köpa bilderna för dina räkning och sedan fakturera dig för dem på den slutliga fakturan. (För det kostnadsfria mockup-erbjudandet använder vi vattenmärkta platshållarbilder som är gratis.)

Videos

Om det är några videos som du önskar att ha med på din hemsida så är vi glada att använda dem. Det är bara att skicka dem till oss, samt skicka en beskrivning till videon om det finns någon eller om du som klient vill det.

unik funktionalitet

Om du är i behov av ett bokningssystem eller ett tidsbeställningssystem. Eller om du driver en e-handel så behövs det ett system i bakgrunden som tar emot beställningar, samt ett betalningssystem om du driver en e-handelbutik.

Teckensnitt

Om du har några teckensnitt som du önskar att vi använder på din hemsida så är du varmt välkommen att ta fram dem och skicka dem till oss. 

FAS 3

Design

Hemsidan

Det första steget mot designen av en ny webbplats är att låsa in designen för hemsidan. Free Mockup-erbjudandet är en modell för webbplatsens hemsida. När vi har börjat arbeta tillsammans kommer det att finnas gott om möjligheter att gå fram och tillbaka med revisioner för att få hemsidans design precis som du vill ha den. När du väl har loggat ut på hemsidades design kommer vi att gå vidare med mockups för de inre sidorna.

Övriga Sidor

När hemsidans mockup är avloggad kommer vi att mockupera alla unika inre sidmallar. sidmallarna spottas alla tillsammans samtidigt och revisionerna för dessa sidor görs tillsammans i satser. När vi väl har gått fram och tillbaka med versioner för de inre sidmallarna har designprocessen slutförts och vi är redo att börja utveckla webbplatsen.

FAS 4

Utveckling

Vi kommer att utveckla din webbplats på en live testserver. Webbplatsen kommer att utvecklas för att vara fullt mobilsvarig och visas korrekt i den senaste versionen av alla större webbläsare. Om det handlar om en E-Butik så sker det också på samma sätt.

Innehåll

När webbplatsen har utvecklats kommer vi att fylla i den nya webbplatsen med allt dess innehåll och bilder.

 

Vi identifierar de nyckelord som du behöver för att rangordna och taggar och strukturerar din webbplats så att den kan optimeras för att rangordna dessa sökord.

 

Mobil Responsiv Utveckling

Den mobila responsiva designen kommer att äga rum under utvecklingsfasen så att webbplatsen anpassar sig till iPhone, Ipad och alla andra mobila enheter.

Intern QA

Vi kommer att testa din webbplats över alla större enheter och webbläsare för att se till att allt fungerar och visas ordentligt och ser ut precis som den design vi gick med på.

Klient QA

När webbplatsen är redo för din recension har du goda möjligheter att ge din feedback om utvecklingen. Vi kommer att arbeta tillsammans för att lösa eventuella fel eller problem med den utvecklade webbplatsen.

Träning

Vi ger dig detaljerade handledning om hur du uppdaterar och redigerar alla aspekter av webbplatsen utan att behöva känna till. Vi tillhandahåller också gärna telefon eller skype-handledning för ditt team.

Lansera Webbplatsen

När du har sett den slutliga versionen av testplatsen och fått ditt slutgiltiga godkännande är webbplatsen redo att lanseras. lanseringsprocessen sker vanligtvis inom 24 timmar.

BOKA ETT SAMTAL

Välj Service: *
Välj Kontakt Person *
Välj Datum och tid *
Bekräftelse *
Total: $
0.00