Gratis Anpassad Mockup

av din nya webbplats levererad inom 7 dagar!
Utan kostnad eller framtida förpliktelser!

Kontakta oss idag för att få din webbplats mockup gjord inom 7 dagar. Där du får se hur din hemsida kan se ut om du väljer oss som partner

Mobil Responsiv
3 Gratis Mockups
Mål Inriktad

Gratis Anpassad Mockup

Av din nya webbplats levererad inom 7 dagar! Utan kostnad eller framtida förpliktelser! Vi kommer göra 3 stycken mockups till dig där du också kan ta bort eller lägga till detaljer på mockupen som passar dig bäst. Vi gör våra mockups i Figma.

3 Revisionsomgångar

Du som kund kommer att få 3 revisionsomgångar på de mockups som vi presenterar för dig, där du själv är med och bestämmer vad som saknas och vad som ska läggas till. Dessa revisionsomgångar kommer att revideras enbart på dessa mockups.

Vi Löser dina problem

Det är otroligt viktigt att du som kund blir nöjd med vår webbdesign och att du får dina problem lösta, de problem som din nuvarande sida har. Därför är det viktigt för oss att veta vad du har för mål och vilka problem som behöver lösas för din hemsida.

Din mockup av din nya webbplats

Gratis anpassad mockup

Vi är så övertygade om att du kommer att älska vår nya design för din webbplats att vi kommer att designa en gratis Webbdesign mockup av din nya webbplats innan du signerar eller betalar något. Om du gillar designen kan vi sedan gå vidare i samarbetet. Om inte, finns det inga hårda känslor och inga ytterligare skyldigheter.

Fortsätt läsa för att ta reda på exakt hur det fungerar.

Kontaktformulär

Processen startar när du fyller i vårt kontaktformulär längst ner på denna sida. Du kommer att få ett svar via e-post inom 1 arbetsdag med en begäran om att vi ska boka ett samtal för att veta mer om dina behov. Vi behöver ha ett kort telefonsamtal för att få en uppfattning om ditt projekts omfattning för att kunna ge dig en korrekt offert.

Telefonsamtal

Vårt första samtal kommer att ta 15-30 minuter. Vi kommer att ställa en rad frågor till dig för att bestämma dina mål för webbplatsen, viktiga funktionella krav du har, din tidslinje och andra viktiga överväganden som kommer att påverka projektets omfattning.

100% Anpassat Webbdesign Förslag

Inom 2-3 arbetsdagar kommer vi att maila dig ett förslag på projektet. Detta kommer att innehålla en detaljerad lista över alla tjänster och funktioner som tillhandahålls samt en tidslinje för projektet och en offert för projektkostnaden.

Om förslagets omfattning och budget fungerar för dig*, så kan vi gå vidare med erbjudandet Gratis Mockup. Vid det här laget har inget undertecknats och inga pengar har bytt händer.

(*Vi erbjuder endast en gratis mockup till kvalificerade potentiella kunder.)

Frågeformulär

Vi kommer att skicka dig ett detaljerat frågeformulär för att få en känsla av visionen du har för den nya webbsidans design.

Detta kommer att innehålla länkar till andra webbplatser som du gillar utseendet och känslan på, samt typsnitt, färger och andra visuella element som du vill inkludera.

Gratis Webbdesign Mockup

Du kommer att få din gratis anpassade mockup inom 3-4 arbetsdagar efter att du fyllt i webbplatsenkäten. Detta inkluderar vanligtvis flera olika mockup-designer från olika designers.

Detta inkluderar också en anpassad färgpalett och typografiblad för varje mockup. Denna mockup är bara ett preliminärt utkast och skulle vi arbeta tillsammans kommer du att ha stora möjligheter att revidera designen tills den blir precis som du vill ha den.

100% Anpassat Webbdesign Kontrakt

Om du gillar modellen och vill gå vidare i samarbetet kommer vi att skriva på ett kontrakt med samma villkor som beskrivs i förslaget.

Inga hårda känslor

Om mockuperna inte var riktigt vad du letade efter, så finns det ingen skyldighet och inga svåra känslor. Du är skyldig oss ingenting och har fått en bättre känsla för vad du letar efter på en webbplats.

Det enda förbehållet är att du inte skulle ha någon laglig rätt till mockup designen vi gjorde och inte skulle kunna använda den för din webbplats utan full kompensation.

Mockup Frågor

Här är några av våra vanligast besvarade frågor och svar när det kommer till våra mockups.

Ingen fångst! Vi vet att det är en stor dålig värld där ute med alla olika typer av företag med olika nivåer av integritet. Vi är här för att förtjäna ditt förtroende och din verksamhet. Vi tror på vårt arbete och vi tror på att du bedömer oss rättvist.

Gratismodellen är endast tillgänglig för kvalificerade projekt.

För att kvalificera din budget och omfattning måste du vara i linje med vår prissättning och kapacitet.

Om ditt projektomfattning eller budget inte passar är gratismodellen inte tillgänglig.

Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till erbjudandet om gratis mockup till alla projekt vi känner att vi inte passar in i.

Modellen är en bild av din nya hemsidas hemsida. Vanligtvis kommer du att få flera olika mockups från olika designers.

Mockuperna du får är inte på något sätt den slutliga versionen av din webbplats. Du kommer att ha många möjligheter att gå fram och tillbaka med designen för att få den precis som du vill.

Med det sagt, om du hatar mockup-designen så är vi förmodligen inte rätt passform för dina behov.

Beroende på projektets omfattning kommer du att få webbplatsförslaget inom 1-3 arbetsdagar efter vår första utlysning.

Vårt frågeformulär är tänkt att vara heltäckande men inte överväldigande. Det är 5 sidor långt och du kommer att kunna spara dina framsteg och fortsätta arbeta med frågeformuläret under flera sessioner.

Webb-enkäten täcker din företagsinformation, vad som gör din tjänst eller produkt unik, samt information om de kunder du servar och deras behov.

Frågeformuläret täcker även dina preferenser vad gäller typsnitt, färger och andra webbplatser du gillar utseendet och känslan på. Samt alla ytterligare design- eller innehållssäkerheter du kan tillhandahålla som hjälper till med processen.

När det kommer till design kan våra kunder variera från att ha en väldigt specifik vision vi hjälper till att förverkliga, till att inte ha en aning om vad de vill ha och att lita på att vi kommer med designkoncepten. Och allt däremellan.

Den kostnadsfria mockupen kommer verkligen utan förpliktelser eller villkor. Om mockupen inte är vad du letade efter finns det verkligen inga svåra känslor.

Kontakta oss Idag

Vi är extremt nöjda med vårt koncept och vi vet att många av våra kunder uppskattar att få se en mockup av sin eventuella framtida hemsida i förtid innan man betalar för hemsidan.